Ağrı - Ağrı İl Genel Meclis Üyesi Turan Oral, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle anlamlı bir etkinliğe imza attı. Oral, 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen programa katılan tüm öğretmenlere gül hediye ederek bu özel günü kutladı.
Program ve Kutlama
Öğretmenler Günü kutlama programı, 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirildi. Törene katılan eğitim camiası, günün anlam ve önemine dair duygusal anlar yaşadı.
İl Genel Meclis Üyesi Turan Oral, program sonunda bizzat öğretmenlerle bir araya gelerek tek tek gül takdim etti. Bu jest, öğretmenler tarafından memnuniyetle karşılandı.
Oral'dan Teşekkür Mesajı
Oral, günün önemine vurgu yaparak, "Geleceğimizin mimarı olan kıymetli öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyorum. Onların fedakarlığı ve azmi her türlü takdirin üzerindedir. Onlara verdiğimiz değeri göstermek adına küçük bir sembol olan bu gülleri takdim etmek istedik. Şehitlerimizin adını taşıyan bu anlamlı yuvada eğitim veren öğretmenlerimizin hepsine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum," dedi.






